Autoverzekering voor Ambtenaren

Een autoverzekering voor Ambtenaren is een verzekering met extra voordeel. Dit voordeel zit hem vooral in de lage premie. Dit voordeel kunnen wij u geven vanwege meerdere redenen. Er zijn twee redenen die eruit springen, en die we daarom graag voor u benoemen.
De eerste reden is dat de meeste ambtenaren behouden en goede chauffeurs zijn. Hierdoor is de schades bij de ambtenaren lager dan bij andere groepen. Het schaderisico voor de verzekeraars is kleiner. Dit kan zich weer vertalen in een lagere premie.
Daarnaast is de betaal moraliteit van de ambtenaren prima. Hierdoor is het incasso risico voor de verzekeraars kleiner. De verzekeraar is minder tijd, en geld, kwijt met het incasseren van de verzekeringspremie.

Voordelen van de autoverzekering speciaal voor Ambtenaren

autoverzekering vergelijken

Voordelig verzekeren

Bij Ambtenarenverzekeringen weet u één ding zeker. U hoeft niet uren autoverzekeringen met elkaar te vergelijken. U krijgt bij ons en van ons de meest voordelige aanbieding die er is.

autoverzekering aanvragen
autoverzekering voor ambtenaren

laagste premie, goed verzekerd

Het gaat niet overal samen, maar bij ons gelukkig nog wel. De laagste maand, kwartaal of jaarpremie voor uw autoverzekering. En toch een uitstekend autoverzekering.

autoverzekering aanvragen
Autoverzekering voor ambtenaren

Heldere voorwaarden

Verzekeringspolissen staan van oudsher bekend om de ‘kleine lettertjes’. Bij Ambtenarenverzekeringen houden wij meer van duidelijke informatie. U vind ook alle informatie op onze website.

autoverzekering aanvragen
autoverzekering

Schade app

Als u toch een keer schade heeft wilt u dit eenvoudig kunnen melden. Met onze schade app maakt u een foto van de schade en u kunt direct uw schade melden. Geen papierwerk meer.

autoverzekering aanvragen

Autoverzekering voor ambtenaren, net iets extra’s

Er zijn verschillende extra voorzieningen waardoor ambtenaren extra voordeel kunnen behalen. Voor veel niet ambtenaren klinkt dit soms wat vreemd. Maar het is logisch. Zoals we al eerder hebben aangegeven zijn ambtenaren niet alleen stabiele betalers. Dat is een groot voordeel voor de verzekeraar. Daarnaast is er het beperkte risico op schade. Daardoor kunnen verzekeraars ook iets extra bieden voor deze speciale groep.

Ambtenarenverzekeringen ook voor uw partner

Wilt u een autoverzekering afsluiten, maar is uw partner geen ambtenaar? Dat is geen probleem. Een autoverzekering voor ambtenaren kan afgesloten worden door de persoon die ambtenaar is, of de partner. Ook hierbij is de betaal moraliteit namelijk veelal bovengemiddeld. Hier kunt u dus van profiteren.

Schade melden met de app

Bij ambtenarenverzekeringen kunt u niet alleen voordelig uw auto verzekeren. U kunt ook nog eens gebruik maken van onze handige apps. Met de app kunt u niet alleen al uw polissen bij houden, u kunt ook schade melden. En nog eenvoudig ook. U kunt foto’s maken van de schade en deze direct uploaden. U heeft geen papieren meer nodig. Alles kan direct voor u geregeld worden. Ook dat is weer een groot voordeel van Ambtenarenverzekeringen.nl Hieronder ziet u de video met een korte uitleg van de app.